Логистика и транспорт

Извършването на логистична и транспортна дейност е неизменно свързана със съществуването и поддържането на сериозен автопарк. Освен обичайните главоболия като кражба на гориво и смазочни материали, щети поради немарливо отношение и бърза амортизация на транспортното средство отличаваме и други три основни проблема:

  • Съхраняване на цялостта и опазването на превозвания товар. Дори и да е застрахована стоката, неприятностите и влошаването на отношенията с клиентите са гарантирани. Ето защо е крайно необходимо да разполагате със средство за постоянен контрол, което ще Ви осигури и категорични доказателства в случай на нанесени вреди.
  • Превишаването на скоростта, опасното шофиране и арогантното поведение на пътя водят не само до финансови щети, но и насаждане на трайно негативно мнение в обществото към фирмата. Видеоконтролът е най-надеждната мярка за преустановяване на подобни практики.
  • Мигрирането на така наречените “бежанци” прави автомобилите на транспортните фирми желан и апетитен съюзник. Не са единици случаите, в които шофьорът дори и не подозира, че превозва нелегално пътуващи хора, а сериозните санкции винаги са за сметка на собственика – фирмата.

Като добавим към това и опциите за постоянен контрол и гарантирано надеждни доказателства при направени видеозаписи, системите ни за мобилно видео наблюдение е единственият до момента партньор, който ще Ви гарантира сигурност и спокойствие. За разлика от масово използваните системи за GPS – проследяване, нашите решения не просто регистрират кражба или неприятен инцидент, но и осигуряват преки и безспорни доказателства за причинителите и виновниците. С пълните възможности на предлаганите от нас продукти можете да се запознаете ТУК.

Ако желаете да направите запитване за персонална оферта, моля попълнете формата по-долу: