Морски и речен транспорт

Морският и речен транспорт се използва за превоз на товари и/или пътници. И в двата случая отговорността върху превозвача е голяма.

Превозът на пътници е най-отговорната част, защото пряко касае безопасността и живота им. Поставянето на мобилно видеонаблюдение до голяма степен е сериозна превенция срещу неприятни инциденти по време на пътуване. Всички знаем, че там,  където са поставени камери, хората се държат в пъти по-възпитано, не буйстват и възпират агресията си. Това разбира се касае и обслужващият персонал, както и водачите на транспорта.

Този успех води не само до по-добри условия и безопасност за пътуващите, но и пряко касае собствеността на превозвача. Не са единици случаите, в които пътници в нетрезво състояние или подвластни на емоциите си практически повреждат и дори унищожават собственост на фирмата. В случай на инцидент е особено важно да се докаже истината – дали вината е в самия пътник или отговорност има и превозвача.

При превоза на товари, основната грижа е целостта на товара и опазването му от набези и кражби. Тенденцията в световен мащаб доказва, че видео наблюдението е най-предпочитаният начин за самоохрана. Преимуществата са в автономната му работа, ясните и категорични доказателства и най-вече безспорната ефективност.

Ето затова наличието на камери е нещо, което според нас е задължително в този тип дейност. Голяма част от описаните проблеми драстично намаляват или практически изчезват при интегрирането на системи за мобилно видеонаблюдение. За разлика от масово използваните системи за GPS – проследяване, нашите решения не просто регистрират кражба или неприятен инцидент, но и осигуряват преки и безспорни доказателства за причинителите и виновниците. С пълните възможности на предлаганите от нас продукти можете да се запознаете ТУК.

Ако желаете да направите запитване за персонална оферта, моля попълнете формата по-долу: