Железопътен транспорт

Железопътният транспорт се среща с проблеми, които касаят както превоза на пътници, така и опазването на имуществото на фирмата. Като добавим към това и честата кражба на горива и смазочни материали, пълната картина става особено неприятна. Това е и една от причините железопътният транспорт в България да търпи сериозни финансови загуби, при това непрестанно.

Превозът на пътници е най-отговорната част, защото пряко касае безопасността и живота им. Поставянето на мобилно видеонаблюдение до голяма степен е сериозна превенция срещу неприятни инциденти по време на пътуване. Всички знаем, че там,  където са поставени камери, хората се държат в пъти по-възпитано, не буйстват и възпират агресията си. Това разбира се касае и обслужващият персонал, както и водачите на композицията.

Този успех води не само до по-добри условия и безопасност за пътуващите, но и пряко касае собствеността на превозвача. Не са единици случаите, в които пътници в нетрезво състояние или подвластни на емоциите си практически повреждат и дори унищожават интериора на вагоните.

Тук е мястото да споменем, че все по-често ставаме свидетели и на умишлено предизвикани и симулирани “инциденти”, с които се цели изнудване на фирмата. Неволно “падане” върху стълбите се превръща в “хлъзгав под”, материални или физически увреждания биват оправдани като “внезапно тръгване или спиране” и така нататък. Наличието на неоспорими доказателства в такива моменти не просто спестяват финансови средства, но и не позволяват да бъде накърнен фирменият имидж пред обществото.

За кражбата на горива и смазочни материали ще споменем, че това е тенденция, която съществува от години и за съжаление до момента не е намерила своето решение. Натрупването на последиците от злонамерените действия на определен кръг от хора води до постоянни и сериозни загуби за фирмата.

Голяма част от тези проблеми драстично намаляват или практически изчезват при интегрирането на системи за мобилно видеонаблюдение. За разлика от масово използваните системи за GPS – проследяване, нашите решения не просто регистрират кражба или неприятен инцидент, но и осигуряват преки и безспорни доказателства за причинителите и виновниците. С пълните възможности на предлаганите от нас продукти можете да се запознаете ТУК.

Ако желаете да направите запитване за персонална оферта, моля попълнете формата по-долу: